QM Sports Care

100%-ban természetes összetevőkből álló, csúcsminőségű termékcsalád sportolók számára a teljesítmény optimalizáláshoz, sérülések megelőzésére és kezelésére. A természetes összetevők nem okoznak allergiás reakciót - érzékeny bőrűek számára is alkalmazható!

QM SPORTS CARE

A csúcsminőségű QM termékek legtöbbje masszázshoz és bedörzsölésre alkalmazható. A termékek aromaterápiás hatóanyagai és illóolajai biztosítják a test és az elme egészségét és egyensúlyát.

Bőrünk vízálló és megvédi a testünket a külső anyagok behatolásától - kivételt képeznek azonban a növényi illóolajok és aromák, melyeket egyedülálló módon átenged a bőrünk. 

A QM termékek teljesen kézműves módon készülnek, csak a legkiválóbb minőségű alapanyagokból. Az esszenciális és abszolút olajok a virágokból, magokból, gyümölcsökből, gyökerekből, füvekből és levelekből állnak össze hidegen sajtolt és organikus olajokkal. Semmi esetre sem lehet géntechnológiai anyag a termékekben.

A QM termékeket a sportolók széles köre használja 

A profi kerékpársport legnagyobb csapatai is használják: Bora Hansgrohe Professional Cycling (soraiban Peter Sagannal, a QM termékek "nagykövetével"), Quick-Step Floors Cycling Team, Team Katusha, Cofidis Pro Team, Aqua Blue, Marlux Napoleon Games Pro Cyclocross Team, Hitec Ladies Team, Lares Waowdeals, Telenet Fidea Lions, Topsport Vlaanderen.

Order by

  • Name
  • Price
  • Popularity

Direction

  • Ascending
  • Descending