Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
FreeAction wireless izomstimulátor
Leírás
VAN KÉSZLETEN

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban forgalmaztuk. Jelenleg már nem szerepel a kínálatunkban, ezért nem rendelhető. Továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

Leírás

A FreeAction 4 csatornás, wireless izomstimulátor ideális edzőpartner az általános izomállapot javításához. A kábelmentes motorok különösen alkalmassá teszik az edzőtermi használatra, a hagyományos gyakorlat és izomstimuláció kombinálására, ami az edzéshatékonyságot jelentősen megnöveli, gyorsítja a fejlődést.


4 WIRELESS MOTOR

A FreeAction egy unisex, vezeték nélküli, komplett elektrostimulátor, érintőképernyővel, mely mindennapi használatra javasolt.

Programok bemelegítéshez, az izomkapacitás növeléséhez, az izomtónus javítása, az izomerő fokozása érdekében. Edzés utáni programok az izommerevség és feszülés enyhítésére, a salakanyagok kiürítése és a relaxáció gyorsítása érdekében. Sportsérülés kezelés. 

A Sport-Elec FreeAction izomstimulátor vezeték nélküli Bluetooth technológiát alkalmaz. 14 alapvető „sport és egészség” programot kínál, melyek összesen mintegy 250 féle alkalmazást tesznek lehetővé, így kiválóan alkalmas a sportolók elektrostimulációs igényeihez. 

4 motor (azaz négy, egymástól függetlenül vezérelhető csatorna)

A FreeAction 4 független, színkóddal ellátott motorral rendelkezik, amelyeket a távirányító vezérel és egyszerre akár 4 izomzóna működtetésére képes.


WIRELESS TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

A vezeték nélküli Bluetooth technológia teljes mozgásteret biztosít az edzéseidhez.

Nincsenek zavaró kábelek.

Bármely mozgást, gyakorlatot akadálytalanul végezhetsz. 

Újratölthető belső akkumulátor töltővel.


EGYSZERŰ KEZELŐFELÜLET


A színes, érintőképernyős LCD biztosítja az egyszerű használatot: az egyes motorok színének megjelölésével azonosítható a motor és a kimenő teljesítménye egy csúszkán állítható. A különböző csatornák eljesítményét oszlopdiagram jelzi.

A készülékkel 2-4 motor alkalmazható. (1 motor = 1 csatorna).

 

MŰKÖDTETÉS LÉPÉSEI


A kategória megválasztása: egyszerűsített felület az intuitív kezelés érdekében.

A program választása: a programokat piktogramok ábrázolják a használat megkönnyítése érdekében.

Az izomzóna választás: több zónát is választhat, eltérő kezelőprogrammal.

Az intenzitás beállítása: a motorok színkódoltak, így gyorsan beazonosíthatók és a motorok teljesítménye függetlenül állítható.


SPORT PROGRAMOK

1. Bemelegítés: felkészíti az izmot az edzésre és a stimulációs áramok fogadására.

2. Az izommennyiségének helyreállítása: Inaktivitást követően helyreállítja az izompotenciált és felkészíti a növekedési fázisra. 

3. Az izommennyiség növelése (hypertrófia): növeli az izom erejét és az izom térfogatát

4. Izomellenállás (kitartó erő növelés): fokozza a közepes időtartamú, nagyon intenzív erőfeszítések képességét. Ideális például középtávokhoz, kajak-kenuhoz, evezéshez, küzdősportokhoz. 

5. Állóképességi erő: növeli az izom hosszantartó erőkifejtési képességét. A lassú rostokra koncentrál. Ideális a kocogás, futás, hegyi és országúti kerékpár sportokhoz.

6. Izomfenntartás: fenntartja az izmok teljesítményét a tétlen időszakokban (pl. hosszú utazás a versenyre). 

7. Robbanékonyság: akkor alkalmazandó, ha javítani kell az izom összehúzódási sebességét. A gyors izomrostokra fókuszál. Ideális az intenzív és rövid erőfeszítéseket igénylő tudományágakhoz (röplabda, kosárlabda, sprintek, ugró és dobó sportok) 

8. Regeneráció: aktiválja az izomkeringést, oxigénnel "tölti fel" és egyben relaxálja a terhelést kapot izmokat. Ideális az intenzív erőfeszítések alatt felhalmozott méreganyagok (tejsav, CK, stb.) eltávolítására, azaz az izomregeneráció gyorsítására.


ORVOSI PROGRAMOK


9. Relaxáció: csökkenti a feszültséget stresszhelyzetek után.

10. Izomrelaxáns: enyhíti a feszülő, merev izmok által kelltett kellemetlen érzést.

11. Aktív regeneráció: a mikrosérülések gyógyulását segítő stimuláció. Ideális az állóképességi sport edzését követő azonnali regenerációhoz.

12. Fájdalomcvsökkentés:  a helyi fájdalom enyhítésére.

13. Izomfeszültség csökkentés: serkenti az endorfinok szekrécióját, kombinálva a frissítő és a fáradtságcsökkentő hatásokat.

14. Nehéz lábak: megnöveli az izmok véráramlását és enyhíti a nehéz láb érzést (hosszabb ideig tartó álló helyzet, meleg, megterhelő edzést követő feszülés)

 

MŰSZAKI ADATOK

 • TECHNOLÓGIA: kábelnélküli (wireless)
 • HULLÁMFORMA: bifázisos négyszöghullám
 • PROGRAMKATEGÓRIÁK: Bemelegítés, izomtömeg-helyreállítás, izomtömeg-megerősítés, izom-ellenállás, izom kitartás, izomfenntartás, robbanákonyság, regeneráció
 • PROGRAMOK SZÁMA: 14 (8 sport + 6 egészség)
 • PROGRAM VARIÁCIÓK SZÁMA: 255
 • CSATORNÁK SZÁMA: 4 függetlenül állítható
 • INTENZITÁS: max. 90 mA (csatornánként)
 • KIJELZŐ: LCD színes érintős
 • ÁRAMELLÁTÁS: LiPo újratölthető elem 3,7 V - 1020 mAh (készülék 3,7 V - 420 mAh (motorok)
 • AUTOMATIKUS LEÁLLÍTÁS: ~ 4 perc 30 másodperc inaktivitás után
 • KAPCSOLAT ELLENŐRZÉSE: Igen

Vevők véleménye