Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Kineo Pulley edzőrobot
Leírás

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban forgalmaztuk. Jelenleg már nem szerepel a kínálatunkban, ezért nem rendelhető. Továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

A Kineo csigás gép egy hihetetlenül innovatív edzőrobot. A hagyományos  gépekkel ellentétben itt nem súly, hanem elektromotor biztosítja az izmok edzéséshez szükséges ellenállást.

Az úttörő kábelrendszernek köszönhetően a test minden izmát hatékonyan tudjuk megdolgoztatni. A kábel magasságát forradalmi módon lehet szabályozni, hogy a gyakorlatok végrehajtásához szükséges pozíciók maximálisan igazodjanak a sportoló testtípusához.

A többi Kineo edzőrobothoz hasonlóan, ez a gép is lehetővé teszi a sportoló számára a koncentrikus és excentrikus izommunkát, valamint a további kineo edzés módszereket is (izotóniás, izokinetikus, izometrikus, rugalmas, viszkózus, excentrikus és változó terhelés).

A Kineo Pulley edzőrobot  belépő az excentrikus edzés világába, minden további gép erre a modellre építkezik. Többnyire azoknak ajánljuk, akik a felső test izmait szeretnék erősíteni.

Kiegészítők