Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Kineo Pulley-Squat edzőrobot
Leírás

Ár tartalma

Kineo Pulley-Squat edzőrobot

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban forgalmaztuk. Jelenleg már nem szerepel a kínálatunkban, ezért nem rendelhető. Továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

Leírás

A Kineo edzőrobotok egyik legkedveltebb és leginnovatívabb berendezése. Két munkaállomásból áll: csigás gép és egy guggoló platform.

A guggoló platform a speciális guggoló hevedernek köszönhetően sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a guggoló, kitörő vagy szökkenő mozdulatok variációit. A legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy a Kineo módszerek segítségével a maximális súlyt lehet alkalmazni, anélkül, hogy kockáztatna bármiféle sérülést a sportoló.

A csigás gép segítségével olyan gyakorlatok széles választéka érhető el, mellyel a törzs izmait és a felső végtagokat tudjuk részletesen fejleszteni. A hagyományos gyakorlatokon kívűl a kábel hosszúságe lehetővé tesz, rövid távú sprintet, oldalazó mozgást is, melyek kombinálva a változó ellenállás funkcióval jelentős mértékben képes fejleszteni a neuromuszkuláris aktivitást is.

Tartozékok