Kezdőlap
Saltair UV mini sóterápiás készülék
Leírás
Dokumentáció
Vélemények
Ár tartalma
Készlet és szállítás

Saltair UV mini sóterápiás készülék

Néhány darab maradt
21 990 Ft

Saltair UV mini sóterápiás készülék

A Saltair UV mini sóterápiás készülék a víztartályába töltött sóoldaltból állít elő sópárát és ezt a szoba levegőjébe fújja.

A készülék USB töltővel működik, azaz USB hálózati adapterhez, USB telefon töltőhöz vagy a számítógép USB portjához csatlakoztatva működik. 

Az ultrahangos párásítócella nagyon apró (1-5 mikron méretű) sórészecskéket hoz létre. Ez a méret ideális, hogy a tüdőd legmélyére is eljusson és mindenütt kifejthesse a hatását.

A készülék által kibocsátott sókoncentráció egyenletes

 

A készüléket időzítő kapcsolóval indíthatod. Választhatsz a 30, 60, 120 vagy 180 perces működési idő között. Ha ez az idő letelik, a készülék kikapcsol.

Egy feltöltéssel 7-10 napig működik. Ha a tartály kifogy, automatikusan leáll.

 

A készüléken külön gombot találsz az UV lámpa bekapcsolására. Az UV fény sterilizáló hatású. Két fényintenzitás közül választhatsz - az első egy óra alatt fertőtleníti a tartályban levő vizet. A második, intenzívebb fény pedig kb. fél óra alatt. Az UV fény -a só természetes fertőtlenítő hatásán felül- fertőtleníti a vízben lévő baktériumokat vagy penészgombát.

 

A sókoncentráció a készüléktől egy-másfél méter távolságon belül az optimális, ennél távolabb csökken. Ezért a készüléket a közeledben, például az íróasztal egyk sarkán tarts.

A készülék által kibocsátott sópára nem képez bevonatot a bútorokon, nem károsítja az elektronikai berendezéseidet sem.

A Saltair UV mini sóterápiás készülék csak csekély mennyiségű vízpárát bocsát ki, szemmel többnyire nem látható a kifújt pára! Nem párásító és nem helyettesíti a szobalevegő nedvesítésére való készülékeket.

A Saltair UV mini sóterápiás készülék víztartályába NE tegyél gyógyvizet, Salvus-vizet, tengeri sót (a legtöbb szennyeződéseket tartalmaz), tisztított és adalékolt sót (pl. jódozott), illóolajat. Ezek károsíthatják a készüléked és akár a garancia elvesztéséhez vezetnek.

A Saltair UV mini további előnye, hogy nincs drága sóbetétje, így működtetése olcsó. Bármely adalékmentes kősóval használhatod, melyet beszerezhetsz az élelmiszer és bioboltokban. Leginkább ajánlott és legkönnyebben beszerezhető sók: himalájai kősó vagy parajdi kősó. Ötszáz forintért évekre elegendő sót vásárolhatsz. Ez a Saltair nagy előnye a száraz sóbetétes készülékekkel szemben, melyeknél a sóbetétek drágák. 

  Tartozékok

  • Használati útmutató Saltair UV mini sóterápiás géphez
   Mielőtt a készüléket használni kezded, tanulmányozd át alaposan a használati útmutatót! Az eszköz funkcióinak és a működtetés módjának megismerése és megértése után tudod kihasználni azokat a funkciókat, melyekért az eszközt megvásároltad.

  Ár tartalma

  készülék, USB kábel, USB adapter, sótartály (kb 3 havi működtetésre elegendő sóval), só adagoló kanál (a sótartályban található)

  Néhány darab maradt

  Ügyfélszolgálat: Van készleten