Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
SineBravo biofeedback készülék
Leírás
Tartozékok
Vélemények
Ár tartalma
Készlet és szállítás

SineBravo biofeedback készülék

Néhány darab maradt
139 990 Ft

Leírás
Tartozékok
Vélemények
Ár tartalma
Készlet és szállítás

A SineBravo egy elektromográfiás (EMG) alapú biofeedback készülék. 

A biofeedback kifejezésen a biológiai folyamatok technikai eszköz segítségével történő észlelését értjük. 
A SineBravo méri az izom fizikai aktivitását és látható/hallható jellé alakítja át. Akkor is észleli az izomösszehúzódást, ha akaratlanul történt vagy nem volt látható.  
A SineBravo nem diagnosztikai EMG, hanem egy kétcsatornás biofeedback készülék, mely az izomaktivitás folyamatos monitorozása révén jelentős segítséget nyújt a rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Például inkontinencia esetén a medencefenéki izmok összehúzódásának visszajelzésével segít "megtanulni" a helyes gyakorlatot. Bénulás után, a mozgástanuláskor jelzi a legenyhébb mozgatási kísérletet is, azaz hatékonyabbá tehető a rehabilitáció. 

Az orvosok és a terapeuták egyre inkább felismerik ennek fontosságát, ezért az EMG egyre fontosabbá válik a rehabilitációs kezelésekben. 
A SineBravo különösen alkalmas a betegek otthonában történő alkalmazásra.

A kezelés alatt nem szükséges a SineBravo-t tartani, egy sík felületre leállítható. Így lehetővé teszi a gyakorlatok elvégzését vagy kezelést, miközben a készülék figyeli az erőkifejtések sikerességét és erejét. 
Az izomaktivitást a képernyő mindkét oldalán sárga-zöld oszlopdiagram jelzi, továbbá a kijelző alsó sorában számértékkel is. 
A kezelések végén a képernyő automatikusan megjeleníti az izomaktivitás átlagértékeit. A memóriában tárolt kezelési adatokat bármikor gyorsan áttekintheted. Az utolsó 365 terápiás nap részletes statisztikái érhetők el. 
A SineBravo használható személyi számítógéphez csatlakoztatva vagy anélkül. A tárolt kezelési adatok továbbíthatók a számítógépre egy speciális szoftver (külön megvásárolható) segítségével, mely az elemzést is biztosítja.

Ár tartalma

készülék, 2db kábel elektródák vagy szonda csatlakoztatásához, 1db kábel a referenciaelektród csatlakoztatásához, hordtáska, 4db AA elem

Néhány darab maradt

Ügyfélszolgálat: Van készleten