Kezdőlap
Toning Gel ultrahang- és masszázsgél 150ml
Leírás

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban forgalmaztuk. Jelenleg már nem szerepel a kínálatunkban, ezért nem rendelhető. Továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

Bármely bőrtípusra használható ultrahang- és masszázsgél, mely segítséget nyújt a feszességét veszített, petyhüdt bőr revitalizációjában. 

Magas természetes növényi hatóanyag (zsurló, komló és kasvirág) tartalma segíti a bőr természetes hidrolipid- és nedvesség egyensúlyának visszaállítását.Rugalmassá és feszessé teszi a kezelt bőrterületet, késlelteti a sejtek öregedését.
A búzacsíra kivonat gazdag foszfo- és glikolipidekben, illetve szénhidrátokban. Táplálja bőrét és visszaállítja fiatalos rugalmasságát.
A gél könnyen felszívódik, nem zsíros és finom parfümillatot kölcsönöz bőrének. A készítmény otthoni kezelésekre készült. Hagyományos kézi masszázs során a bőr felületes rétegeibe juttathatjuk. Hatását fonoforézissel (ultrahang kezeléssel) fokozhatjuk, amellyel a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk.
 

Összetevők
víz, glicerin, propylen-glycol, zsúrló (Equisetum) levélkivonat, komlóvirág kivonat, keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) gyökérkivonat
Acacia Senegal kivonat (gumiarábikum), búzakorpa és csíra kivonat, szorbitol, Carbomer, PEG-40 hidrogenált ricinusolaj
illatanyag, nátrium-hidroxid, káliumszorbát, fenoxietanol, etilparaben, metilparaben, butiparaben, isobutiparaben
propilparaben, magnézium-nitrát, metilchloroisothiazolinon, metilizothiazolinone, magnézium-klorid, limonene
linalool, hexil-cinnamal, geraniol, butilphenil metipropional


 

Kémiai-Fizikai tulajdonságok
PH 6.0 +/- 0.2
Szín sárgás - világosbarna
Viszkozitás 70000 +/- 10000 cps

Tartozékok

Ár tartalma

150 ml gél, tubusban

Szállítási idő 10 nap