Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Láb mandzsetta L méret 4 légkamrás PQ-1000-hez
Leírás
Kiegészítők

Láb mandzsetta L méret 4 légkamrás PQ-1000-hez

37 591 Ft
Csak néhány maradt
Ár tartalma: 1db 4 légkamrás láb mandzsetta | L méret | légtömlő nélkül
Cikkszám: WJCUFF-4CH-LEG-Ls
Leírás
Kiegészítők

Leírás

Mandzsetta választás előtt mérd meg az alsó végtagod körfogataid az alábbi helyeken: boka – lábszár – térdkalács - combtő.  A mért adatok ismeretében már kiválaszthatod a megfelelő méretet.  

Combig érő láb mandzsetta

Ez a mandzsetta kiválóan alkalmas a lábat érintő nyiroködéma, visszérbetegség, trombózis utáni állapot kezelésére. Sportolóknak az izomregeneráció javítására. Attól függően, hogy az ödémád egyoldali vagy mindkét lábad érinti, vásárolhatsz csak egy darab mandzsettát is vagy természetesen párban is. Ha az “alap”méretek nem megfelelők, akkor a bővítőkkel “megnagyobbítható” a méret.

Akkor vásárold, ha a nyiroködémád egészen a combodig terjed. Ilyenkor a láb mellett a törzsed is kezelni kell. A mandzsettát övszerűen kell felhelyezned, onnan indítva, ahol a comb mandzsetta teteje van. Szintén alkalmazható cellulit, narancsbőr kezelésre is - bár ebben a nadrág hatékonyabb.

M-L-XL combig érő lábmandzsetta választható méretei  •  Zöld vonal és dőlt szám: hossz méret cm-ben  •  Piros vonal és vastag szám: körfogat méret cm-ben 

Kiegészítők