Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Lábszárfekély

A lábszárfekély nem vagy csak igen lassan gyógyuló sebet jelent a lábadon. Többnyire visszérbetegség következménye, ritkábban artériás eredetű. A bőr elvékonyodik, majd bereped, a seb pedi gyógyulni “alig akar”. 

 

Ha nem sikerült megelőznöd és kialakult a fekély, akkor már nehéz a dolgod. Mozogj annyit, amennyit fájdalommentesen képes vagy. Mert a láb vérkeringésének motorja a lábizmok rendszeres összehúzódása. 

Ha mozogni már nem bírsz, akkor alkalmazz modern orvosi eszközt, helyettesítsd az izommozgást funkcionális stimulátorral.

Az ilyen kezelés hatására az izmaid ritmusosan összehúzódnak, aminek a hatása azonos, mint a járásé, sétáé. Serkenti a vérkeringésed, így a lábszárfekély gyógyulási esélyeit javítod.

Ha vénás eredetű fekélyed van, akkor a VeinoPlus V.I. készüléket, ha artériás (érelmeszesedés) okozza, akkor VeinoPlus Arterial-t használj. (Kivétel, ha pacemakered vagy beültetett defibrillátorod van, mert ilyenkor nem lehet).

A Veinoplus készülékek vérkeringést segítő hatékonyságát orvosi tanulmányok igazolják.

 

A lágylézer kezelés serkenti a bőrsejtek regenerációját és a gyógyulást.