Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Power Q-1000 Plus - láb készlet
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató
Vevők véleménye

Power Q-1000 Plus - láb készlet

0 vélemény
145 238 Ft
VAN KÉSZLETEN
Ár tartalma: 1x Power Q-1000 Plus nyirokmasszázs gép, 2db láb mandzsetta (választott méret), 1x légtömlő (2x4 elvezetéses)
Cikkszám: WJ1000PL-2ML

Válassz tartozékot és kiegészítőt

Láb mandzsetta

Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató

Leírás

A láb nyiroködéma kezelése nyirokmasszázs géppel

A nyiroködéma leggyakrabban az alsó végtagot vagy végtagokat (azaz a lábat) érinti. A láb nyiroködéma kezelése leghatékonyabban nyirokmasszázs géppel végezhető. A készülék a lábra húzható, hosszú csizmához hasonló kezelőmandzsetta légrekeszeit felfújja egy beállított nyomásra.

Ez a nyomás alulről felfelé irányban elmozdítja az ödémafolyadékot. Rendszeresen ismételt kezelés hatására az ödéma napról-napra, kis mértékben csökken és néhány hét alatt elérhető egy a korábbinál "karcsúbb" állapot. További kezelésekkel ez a kedvező állapot megtartható.

A láb nyiroködéma állandó, folyamatos kezelést igényel. Kezelés hiányában a duzzanat visszatér. Ezért a láb nyiroködémában szenvedő számára a nyirokmasszázs gép állandó használtra szükséges.

Power Q-1000 Plus nyirokmasszázs gép

A készülék részletes leírása itt található.

A Power Q-1000 Plus az egyik legegyszerűbb nyirokmasszázs készülék. Az enyhe és közepes súlyosságú nyiroködéma kezelésére javasoljuk. A súlyos nyiroködéma esetén -ha anyagilag megengedheti- válasszon nagyobb tudású készüléket, például Power Q-2200-at vagy Power Q-1000 Premiumot.

A Power Q-1000 Plus nagyon egyszerűen működtető, így kifejezetten könnyen tudják használni azok, akik nem boldogulnak a bonyolult berendezésekkel.

A bekapcsológombon felül két forgógombot kell beállítani. Elsőként a nyomás gombot kell a kívánt nyomásra állítani. 

Nyiroködémában a kezelési nyomás 50-60 Hgmm érték legyen maximum. Ennél magasabb nyomás a nyiroködémát bekeményítheti.

A második lépés az időzítő gomb elforgatása és a kezelési idő beállítása. 20-30 perc kezelési idő általában elég. Az idő múlásával a gomb "visszaforog" és ha a beállított idő letelik, akkor a kezelés leáll. 

Láb mandzsetta mérettáblázat

A számodra szükséges méret kiválasztásához mérd meg a lábad körfogat adatait a bokán, vádlin és a combon. (Mindkét lábon és akkor, amikor a leginkább dagadt). 

A mérés alapján eldönthető, melyik méret a megfelelő.

Kiegészítők

Használati útmutató

  • | Használati útmutató: Power Q-1000 Plus
    Mielőtt a terméket használni kezded, tanulmányozd át figyelmesen a használati útmutatót! A termék javasolt felhasználási módjának megértése után tudod kihasználni azokat a képességeket, melyeket a termék biztosítani képes.
  • | Instructions for use: Power Q-1000 Plus
    Before using the product, please read the instructions carefully. By understanding the recommended use of the product, you will be able to take advantage of the capabilities that the product can provide.
  • | Návod na použitie: Power Q-1000 Plus
    Pred použitím výrobku si pozorne prečítajte návod na použitie. Ak pochopíte odporúčané používanie výrobku, budete môcť využiť možnosti, ktoré vám výrobok môže poskytnúť.

Vevők véleménye