Fizetési módok

 

Előre utalás

Ez a fizetési mód díjtalan. 

A visszaigazoló email fejlécében megtalálja cégünk adatait és bankszámlaszámát (OberBank 18400010-03604528-40100014). Erre a számlára utalhatja az áru és rendelt szolgátatások (pl. házhozszálítás) díját. A rendelése azonosítószámát adja meg az utalása megjegyzés rovatában. Az ellenérték számlánkon történő jóváírását követően a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a terméket a szállítónak számlavezető  

Utánvét fizetés a futárnak, készpénzben

Ezt a fizetési formát futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén választhatja, , maximum 399 999 forint rendelési értékig. Ennél nagyobb összeg utánvéttel nem fizethető. 

A készpénzben történő pénzkezelés feláras. A díj a pénzösszeg függvénye - a rendelés leadás során jelezzük. 

Utánvéttel fizetés csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. 

Utánvét fizetés a futárnak, bankkártyával

Ezt a fizetési formát futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén választhatja, maximum 399 999 forint rendelési értékig. Ennél nagyobb összeg utánvéttel nem fizethető. 

A futárnak bankkártyával történő fizetés feláras. A díj a pénzösszeg függvénye - a rendelés leadás során jelezzük. 

Utánvéttel fizetés csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. 

Bankkártyás fizetés itt a webáruházban

Ez a fizetési mód díjtalan. 
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás segítségével kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával fizetni webáruházunkban.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Fizetéshez használható: Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, Amex bankkártya

Barion tárcával

Ez a fizetési mód díjtalan. 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.