Partnerség

Várjuk jelentkezésed, ha eszközeink forgalmazásával szeretnél foglalkozni. Elsősorban gyógyászati segédeszköz forgalmazó, orvosi rendelő, fizikoterapeuta, gyógyszertár, masszőr, edző, kozmetikus számára jelenthet üzleti lehetőséget ez. Felkészülten várjuk az együttműködést. 

Cégünk importőrként, közvetlenül a gyártóktól szerzi be termékeit és forgalmazza Magyarországon, így neked nem kell foglalkoznod az importtal, vámolással. Mi biztosítjuk a termékeket, a használatukhoz szükséges tartozékokat, a szervizhátteret és minden egyebet, melyeket a jogszabályok előírnak.

 

Hogyan igényelhetsz viszonteladói jogosultságot?

A viszonteladó működő, adószámmal rendelkező vállalkozás lehet.

A csatlakozáshoz hozz létre egy regisztrációt, ide kattintva.  A viszonteladóvá válás `nem automatikus`. Azaz a viszonteladói igény jóváhagyásról a cégvezetés dönt.  

Amennyiben a kérelmet elfogadjuk, úgy a fiók típusát `viszonteladó`-ra állítjuk és erről értesítést küldünk. 

Ezután már a viszonteladói árakat látod (csak bejelentkezett állapotban). 

Nincs kötelező vásárlási mennyiség, akár egyetlen terméket is vásárolhatsz.

Ha rendszeresen vásárolsz, akkor az induláskor érvényes kedvezmény fokozatosan növekedni fog (a korábbi vásárlások összértéke alapján sávosan).

A rendeléseid és rendelési összértéket a fiókodban követheted. A kedvezményszintet egyszer kell teljesíteni, nem nullázódik. 

 

Szakmai támogatást biztosítunk

Mivel termékeink magas terápiás színvonalat, komplex funkcionalitást biztosítanak, így az alkalmazásuktól várható eredmény is kiváló!

Nem mindegy azonban, hogy mit, mire és hogyan alkalmaznak. Az eszközök egy része szakmai hozzáértést igényel.

A termékeinkkel kapcsolatban orvosi tanácsadást biztosítunk, ami azt jelenti, hogy a diagnózisok, társbetegségek, tünetek és kizáró állapotok figyelembe vételével segítünk a legoptimálisabb eszköz kiválasztásában, Ez biztosítja, hogy olyan készüléket kapjon a vevőd, ami majd segítséget is nyújt és elégedett is legyen.

Szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt segítséget nyújt az adott esetben leghatékonyabb módszer kiválasztásában:  e-mail. 

 

Stabil háttér

Termékeink rendelkeznek az Európai Unión belüli forgalomba hozáshoz szükséges tanúsítványokkal.

A jogszabályoknak megfelelően a készülékeket magyar nyelvű használati útmutatóval látjuk el. A környezet kímálása érdekében a használati útmutatót nem nyomtatjuk, hanem elektronikus formában (PDF) küldjük.

Raktárról biztosítjuk a készülékek rendszeres használatához szükséges kopó-fogyóanyagokat, tartozékokat.

Importőrként biztosítjuk a garanciális és a garanciaidőn túli szervizellátást is.

 

Fordulj hozzánk bizalommal! 

Medimarket ügyfélszolgálat
Tel.: 06 53 200108