Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Tünetek A-Z

A betegségek, állapotok jelentős része nem változtatható meg 1-2 nap alatt. A teljes gyógyulás általában hosszabb, akár több hónapos folyamat! Ezalatt nem tarthatnak végig a kórházban és az orvos, ápoló sem állhat melletted folyamatosan.

Amikor elengednek a kórházból, az nem azt jelenti, hogy meggyógyultál, hanem azt, hogy a nehezén túl vagy, a többit már otthon kell befejezned. A kórházban kapott pár gyógytorna, elektroterápia, stb. után otthon folytatnod kellene a kezeléséket, a teljes gyógyulásig. 

 

Az otthoni, orvos jelenléte nélkül is biztonságosan használható orvostechnikai készülékeket tünetek szerint csoportosítottuk. Válaszd ki a tünetet, amit kezelni akarsz és megtalálod azokat az eszközöket, amelyek az adott problémára alkalmazhatsz.

Az egyes fizikoterápiás készülékek között eltérések vannak. Másra való az egyik, mint a másik. Másképp hat az ultrahang, mint a lágylézer, stb. Hasonló ez az evőeszközökhöz. Másra való a kanál kés és a villa. 

A Te számodra szükséges eszközről kérdezd meg kezelőorvosod. Ha pedig bizonytalan vagy abban, hogy a sokféle készülékváltozat közül melyik a számodra legjobb, akkor kérd szakértőnk segítségét