Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

COPD - krónikus bronchitis

Krónikus obstruktív bronchitisz (COPD) a 40 éves kor felettiek egyik leggyakoribb betegsége. Legfőbb jellemzője a légutak krónikus gyulladása és az általa termelet nyák. Ez olyan sok lehet, hogy beszűkíti a hörgőket, a légzés nehezítetté válik. A COPD-s tünetek az idő múlásával rosszabbodnak. 

COPD esetén alklamazott sóterápia nem az akut betegségtünetek, nehézlégzés azonnali megszüntetésére való. Ilyet ne várj a sóterápiától!  

A sós levegő belégzése oldja a légutakban keletkező nyákot, segíti a kiürítését. Tisztítja a légutakat, segíti a fertőzés megelőzést. Ezeken keresztül a legnagyobb szerepe az akut fellángolások megelőzésében van. Ritkábban "fulladsz be", ritkábban kerülsz kórházba, mint nélküle.

A sóterápiás készülék mikroszkopikus méretű sórészecskéket fúj ki magából, melyet a szoba levegőjéből belégzel és így jut a tüdőd mélyére is. Minél tovább tartózkodsz a sós levegőn, annál inkább hatásos. Éjjel, alvás közben akár 6-8 órát is működhet a fejed közelében a készülék. 

 

Szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt összeállított egy ingyenes tájékoztatót a sóterápiáról, mi várható az alkalmazásától, mire használható.