Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Láb mandzsettapár félhosszú 4 légkamrás PQ-1000-hez
Leírás
Kiegészítők
Vevők véleménye

Láb mandzsettapár félhosszú 4 légkamrás PQ-1000-hez

0 vélemény
43 571 Ft
VAN KÉSZLETEN
Ár tartalma: 1 pár (2db) 4 légkamrás láb mandzsetta | félhosszú | légtömlő nélkül
Cikkszám: WJCUFF-4CH-HALFLEG-M
Leírás
Kiegészítők

Leírás

Mandzsetta választás előtt mérd meg az alsó végtagod körfogataid az alábbi helyeken: boka – lábszár – térdkalács - combtő.  A mért adatok ismeretében már kiválaszthatod a megfelelő méretet.  

Félhosszú láb mandzsetta

Ez a kb. térdig érő mandzsetta speciálisan a trombózis utáni állapot (posttrombotikus szindróma) kezelésére való. A trombózis után 3-4 hónappal lehet elkezdeni a használatát, hogy a trombózis maradványtüneteit kezelni tudd.

Ez a mandzsetta a nyiroködéma esetén csak akkor alkalmazható, ha a duzzanat kizárólag a lábfejre, legfeljebb a bokára terjed. Ha ennél magasabbra, akkor a hosszú mandzsetta szükséges.

Combig érő láb mandzsetta

Ez a mandzsetta kiválóan alkalmas a lábat érintő nyiroködéma, visszérbetegség, trombózis utáni állapot kezelésére. Sportolóknak az izomregeneráció javítására. Attól függően, hogy az ödémád egyoldali vagy mindkét lábad érinti, vásárolhatsz csak egy darab mandzsettát is vagy természetesen párban is. Ha az “alap”méretek nem megfelelők, akkor a bővítőkkel “megnagyobbítható” a méret.

Akkor vásárold, ha a nyiroködémád egészen a combodig terjed. Ilyenkor a láb mellett a törzsed is kezelni kell. A mandzsettát övszerűen kell felhelyezned, onnan indítva, ahol a comb mandzsetta teteje van. Szintén alkalmazható cellulit, narancsbőr kezelésre is - bár ebben a nadrág hatékonyabb.

M-L-XL combig érő lábmandzsetta választható méretei  •  Zöld vonal és dőlt szám: hossz méret cm-ben  •  Piros vonal és vastag szám: körfogat méret cm-ben 

Kiegészítők

Vevők véleménye