Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Láb nyiroködéma kezelés

A nyirokmasszázs gép a hozzá csatlakoztatott láb mandzsetta segítségével hatékonyan segít az alsó végtagi vér és nyirokrendszer működését. A készülék pneumatikus kompressziós technológiát használ, azaz a kezelőmandzsetta légrekeszének felfújásával nyomást fejt ki a testre és ezzel serkenti a vér és nyirokfolyadék áramlását. 

A nyirokmasszázs gép hatása a láb duzzanatra (ödémára)

  1. Javítja a nyirokkeringést, azaz csökkenti a nyirokrendszer betegségéből eredő duzzanatot.
  2. Javítja a vénás vérkeringést. Ezzel segíti az elhasznált vér visszajuttatását a keringésbe, ezért kiváló visszér elégtelenség és trombózis utáni lábdagadás kezelésére. 
  3. Enyhíti a feszülő fájdalmat. Enyhülést biztosít a duzzanat okozta kellemetlen érzésekre, különösen a vénás elégtelenség és nyiroködéma esetén.
  4. Javítja a regenerációs, öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy serkenti a salakanyagok, metabolitok eltávolítását. Ez kiemelkedően fontos a feszülés miatt jelentkező sebek, fekélyek gyógyulásában. 
  5. Segíti a relaxációt. A kellemes masszázs segít az elme ellazításában, csökkenti a stresszt és a fáradtságot.

Mi kell a láb nyiroködéma kezeléséhez?

  1. Készülék. Számos modell közül választhatsz.
  2. Kezelő mandzsetta. A láb kezeléséhez láb mandzsettára van szükség. Figyelem! Válaszd a megfelelő méretet!
  3. Légtömlő. A készülék és a kezelőmandzsetta összekötését a légtömlő biztosítja. 

Ebben a termékcsoportban olyan készülék-összeállítások találhatók, melyek tartalmazzák a készüléket, a láb mandzsettapárt (különféle méretekben), illetve a légtömlőt. 

Azaz a láb kezeléséhez nem kell más kiegészítőt, tartozékot megvásárolni.