Egészségpénztári elszámolás

 

Áruházunk támogatja az egészségpénztári számlája terhére elszámolható termékek adminisztrációját.

Áruházunkban minden, a rendelet szerint elszámolható termékek mellett egy zöld színű `EP` ikont láthat. Ez jelzi, hogy tapasztalataink szerint a terméket a pénztárak befogadják és fizetik. 

Amennyiben ilyen terméket (is) kosarába tesz, úgy a megrendelés gombra kattintás után a Számlázási adatok menüben válassza az `Egészségpénztár` módot. 

Ekkor megjelenítjük az egészségpénztárak listáját.

Válassza ki azt a pénztárat, amelyre az elszámolást kéri.

A következő mezőben adja meg a pénztártag nevét és azonosítóját (akinek számlájára az elszámolást kéri). Nem kell további pénztári adatot megadnia, sem címet, sem adószámot!

Rendszerünk ismeri a pénztárak helyes nevét, címét, adószámát és a jogszabályok szerint elvárt számlaformátumot fogja kapni a terméke csomagjában!

A rendelés során meg kell adnia a szállítási módot (hova kéri a termék szállítását), illetve fizetési módot kell választania. 

A termékeket ki kell fizetnie - választható módok utánvét (készpénz a futárnak) / banki előreutalás / bankkártyás fizetés / Barion tárca.

Az általunk kiállított számlát az egészségpénztárának kell benyújtania és visszaigényelheti az összeget. 

Az EP-ra elszámolható termékek körét igyekeztünk a legszigorúbban értelmezni, de ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak jogszabály értelmezési, tanúsítvány hiány vagy egyéb okból mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállalunk felelősséget. Vásárlás előtt tájékozódjon pénztáránál, hogy egy adott termék elszámolható-e?