Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Asztma

Az asztma (asthma bronchiale) egy olyan krónikus tüdőbetegség, melyben a hörgők nyálkahártyája megduzzad, begyullad, a falukban levő simaizmok görcsösen összehúzódnak és ezáltal a légutak összeszűkülnek. Ettől válik a légzés nehezítetté.

 

Ha jártál már tengerparton, akkor megtapasztalhattad, hogy az itthon zavaró asztmád a tengerparton egyszer csak “elmúlt”, észrevétlenül! Pedig semmit sem csináltál, csak belélegezted a sós tengeri levegőt.

A sóterápia az asztmás rohamok megelőzésében lehet segítségedre. Asztmás roham kezelésére önmagában nem elegendő. 

A sóterápia során mikroszkopikus (5 mikronnál kisebb) sórészecskék a levegővel együtt kerülnek a tüdődbe. Megtapadnak a légutak nyálkahártyáján, elpusztítják a kórokozókat, semlegesítik az allergéneket, oldják a nyákot, csökkentik a gyulladást. A sós levegő erősíti a  “légúti immunrendszered”.

A tapasztalatok szerint a sóterápiát használó asztmások rohamai érzékelhetően megritkulnak. Napi használata megszabadít az otthon vagy munkahelyeden belélegezhető és a nyálkahártyádon megtelepedő irritáló anyagoktól, kórókozóktól. Ez a legfőbb előny, hiszen köztudottan ezek az allergiás asztma okozói. Könnyebb lesz a légzésed és javul a közérzeted.

Minél tovább tartózkodsz a sópárában, annál erőteljesebb a hatás. Éjjel, alvás közben, a fejed közelében működtess sóterápiás készüléket. Jótékony sópárába burkol téged. Ne aggódj, nem fog kárt tenni sem a bútorokban, sem a műszaki cikkekben viszont az asztmád ellen sokat segít.

A hatást magnéziummal dúsított kősóval fokozhatod.