Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
PowerDot 2.0 UNO sportstimulátor
Leírás
Kiegészítők
Vevők véleménye

PowerDot 2.0 UNO sportstimulátor

Raktáron
Ár tartalma: 1db PowerDot 2.0 wiresless modul (választható szín), öntapadó elektróda készlet, 10 és 30cm-es stimuláló kábel, hordtáska. Mobiltelefon nem része az árnak.

Készülék szín

99 900 Ft
Rajtad kívül még 1-n nézik ezt a terméket.
Leírás
Kiegészítők

Power Dot 2.0 Intelligens izomstimulátor™

A PowerDot® az EMS tudományosan bizonyított technológiáját használja a fájdalom enyhítésére, a sportteljesítmény javítására és a sérülésekből való gyorsabb felépülésre.

Sport teljesítmény

A professzionális edzőtermekben kínált eszközökhöz és terápiákhoz való hozzáférés hagyományosan drága és kényelmetlen. 

A PowerDot® Smart Muscle Stimulator™ az iparág által támogatott és a sportolók által megbízható tudományt használja, hogy gyorsabban mozogj a lehető legkényelmesebb módon, hogy a lehető legjobb eredményt érd el. 

Akár az erőnléti edzést szeretnéd kiegészíteni, hogy növeld a teljesítményed, akár az edzések utáni regenerációt javítanád, van egy számodra tervezett programunk.

Gyorsított izom- és ízületi regeneráció

Ahhoz, hogy egy sportoló elérje a legmagasabb szintet, kitartó és intenzív edzésre van szükség. Ezt a sérülések, a fájdalmak és a fáradtság akadályozhatják. 

A PowerDot kipróbált stimulációs technológiája személyre szabott programokat biztosít az elvégzett edzés alapján. A vérkeringés fokozásával oxigénben és tápanyagokban gazdag vér jut az izmokba, ami beindítja a gyógyulási folyamatot és javítsa az általános regenerációt.

Edzéskiegészítés

A PowerDot neuromuszkuláris elektromos stimuláció (NMES) fizikai edzéssel kombinálása képes tovább fokozni az erőt és az izomadaptációt. A hivatásos sportolók évtizedek óta használják, és nagyrészt az egyik legjobban őrzött titoknak tekintik. Tehát azoknak a sportolóknak, akik szintet akarnak lépni, a PowerDot egy olyan eszköz, amelynek mindenképpen ott kell lennie az eszköztárban.

Hatékony bemelegítés

A PowerDot bevált stimulációs technológiája egy olyan potenciálprogrammal van felszerelve, amelyet arra terveztek, hogy a sportolókat úgy melegítse be, mint még soha. Ezek az izomösszehúzódások pozitívan befolyásolják a későbbi izomösszehúzódások mechanikai teljesítményét. Ezt nevezik posztaktivációs potenciálásnak.

Természetes fájdalomcsillapítás

A fájdalomcsillapító gyógyszerek rendkívül veszélyesek lehetnek, az alternatív módszerek pedig drágák és időigényesek. A PowerDot a TENS és NMES protokollok kombinációját használja, hogy célzottan a fájdalomra irányuljon, azonnali enyhülést biztosítson, és kezelje a kiváltó okot, hogy a tested felgyorsíthassa a gyógyulását.

Sérülés rehabilitáció

Ha lágyrészsérülésből való felépülés felgyorsítására keresel megoldást, akkor a legjobb helyen jársz. 

A PowerDot intelligens izomstimulációját úgy tervezték, hogy tudományosan bizonyítottan támogassa a szervezet gyors és hatékony felépülését olyan sérülésekből, mint a húzódások, rándulások és műtét utáni állapotok.

 

Kiegészítők