Termékválasztási tanácsadás

Tisztelt Ügyfelünk!
A koronavírus terjedésének kockázatát felmérve, óvintézkedésként a mai naptól ügyfélszolgálati irodánkban a személyes ügyfélfogadás és így a termékkipróbálás, továbbá Dr. Zátrok Zsolt személyes tanácsadása is határozatlan ideig szünetel.

A döntést a kollégáink, családjaink és az ügyfeleink védelmében hoztuk meg.

Munkatársaink természetesen továbbra is az Önök rendelkezésére állnak online, illetve telefonon, a szokásos egyéb elérhetőségeken: 
Megértésüket köszönjük

Medimarket.hu ügyfélszolgálata

 

Nem tudja, hogy melyik módszer és azon belül melyik eszköz segítené leginkább a gyógyulását? Nem tudja, hogy egy adott problémára hogyan alkalmazza a készüléket, milyen beállítást, melyik programot válassza?

 

Kérje szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt segítségét!

Dr. Zátrok Zsolt orvosi gyakorlatát belgyógyászati és kardiológiai osztályokon szerezte. Közel két évtizede foglalkozik a korszerű orvosi eszközökkel. Orvostechnológiai szakértőként, oktatóként dolgozik. A világ számos országában tartott már előadásokat a modern orvosi eszközök alkalmazásáról a gyógyításban. 
Blogja az Élethosszig Egészségesen magazin. Írásaiban a korszerű orvostechnológia megismertetésével, használatával foglalkozik.

 

Figyelem!

A tanácsadás kivizsgált betegségre vonatkozik! Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem távgyógyító képességekkel. Tanácsadása során nem tud olyan kérdésekkel foglalkozni, mint: dagad a lában, mitől lehet? vagy  fáj a hátam, mit csináljak? Ismeretlen panasz megjelenése esetén forduljon orvoshoz és kérje kivizsgálását.

Ha a diagnózis ismert, Dr. Zátrok segít abban, hogy a sok-sok orvostechnikai módszer és készülék közül melyik megfelelő a problémájára és hogyan alkalmazhatja megfelelő módon és biztonságosan panaszai megszüntetésére. 

Például: 

  • Ha nyiroködémában szenved, segít kiválasztani a megfelelő nyirokmasszázs gépet és a helyes kezelési beállításokat megtanulni.
  • Ha isiász vagy éppen gerincsérv eredetű fájdalmai vannak, segít megtalálni a legmegfelelőbb terápiás megoldást.
  • Ha áruházunkban vásárolt egy készüléket, de bizonytalan, hogyan használja, segít a kezelés helyes kivitelezésében és a megfelelő kezelőprogram beállításában.

  

Tanácsadási időpontok

Az orvosi tanácsadás hétfőn, kedden és csütörtökön érhető el,  9:00-14:00 közötti időpontokban, a 06 53 570014-es telefonszámon. Bármikor küldhet kérdést írásban. Küldjön e-mailt, rövid határidővel válaszolunk!

Egyeztetett időpontban személyes konzultációra is lehetőség van Albertirsa, Koltói Anna utca 39. szám alatti irodánkban.