Termékválasztási tanácsadás

Figyelem!
A COVID helyzetre való tekintettel a személyes tanácsadást átmeneti ideig felfüggesztjük. Telefonos tanácsadás továbbra is elérhető. Köszönjük megértését.

Nem tudja, hogy melyik módszer és azon belül melyik eszköz segítené leginkább a gyógyulását? Nem tudja, hogy egy adott problémára hogyan alkalmazza a készüléket, milyen beállítást, melyik programot válassza? Két módon is segítünk Önnek!

Termékválasztási segédlet

Kattintson ide és megnyílik webáruházunk segítő funkciója, ahol a betegség, tünetek, kászülékcsoport és sok más szertint kereshet. A program azokat a terékeket jeleníti meg Önnek, melyek a kiválasztásának megfelelnek. Ha ezek után sem teljesen egyértelmű, mi lenne a legjobb, akkor

Kérje szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt segítségét!

Dr. Zátrok Zsolt orvosi gyakorlatát belgyógyászati és kardiológiai osztályokon szerezte. Közel két évtizede foglalkozik a korszerű orvosi eszközökkel. Orvostechnológiai szakértőként, oktatóként dolgozik. A világ számos országában tartott már előadásokat a modern orvosi eszközök alkalmazásáról a gyógyításban. 
Blogja az Élethosszig Egészségesen magazin. Írásaiban a korszerű orvostechnológia megismertetésével, használatával foglalkozik.

 

Figyelem!

A tanácsadás kivizsgált betegségre vonatkozik! Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem távgyógyító képességekkel. Tanácsadása során nem tud olyan kérdésekkel foglalkozni, mint: dagad a lában, mitől lehet? vagy  fáj a hátam, mit csináljak? Ismeretlen panasz megjelenése esetén forduljon orvoshoz és kérje kivizsgálását.

Ha a diagnózis ismert, Dr. Zátrok segít abban, hogy a sok-sok orvostechnikai módszer és készülék közül melyik megfelelő a problémájára és hogyan alkalmazhatja megfelelő módon és biztonságosan panaszai megszüntetésére. 

Például: 

  • Ha nyiroködémában szenved, segít kiválasztani a megfelelő nyirokmasszázs gépet és a helyes kezelési beállításokat megtanulni.
  • Ha isiász vagy éppen gerincsérv eredetű fájdalmai vannak, segít megtalálni a legmegfelelőbb terápiás megoldást.
  • Ha áruházunkban vásárolt egy készüléket, de bizonytalan, hogyan használja, segít a kezelés helyes kivitelezésében és a megfelelő kezelőprogram beállításában.

  

Tanácsadási időpontok

Az orvosi tanácsadás kedden, szerdán és csütörtökön érhető el,  9:00-14:00 közötti időpontokban, a 06 53 200108-es telefonszámon. Bármikor küldhet kérdést írásban. Küldjön e-mailt, rövid határidővel válaszolunk!

Egyeztetett időpontban személyes konzultációra is lehetőség van Albertirsa, Koltói Anna utca 39. szám alatti irodánkban.