Termékválasztási tanácsadás

 

Nem tudja, hogy melyik módszer és azon belül melyik eszköz segítené leginkább a gyógyulását? Nem tudja, hogy egy adott problémára hogyan alkalmazza a készüléket, milyen beállítást, melyik programot válassza? 

Segítünk Önnek!

 

Termékválasztási segédlet - KATTINTS IDE

Webáruházunk biztosít egy termékválasztást segítő algoritmust. 

Betegség, tünetek, készülékcsoport és sok más szerint kereshet. A program pedig azokat a termékeket jeleníti meg, melyek a keresésnek megfelelnek. Ha ezek után sem teljesen egyértelmű, mi lenne a legjobb, akkor munkatársaink további segítségét kérheti.

 

Általános tanácsadás 

Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:15-14:00 közötti időpontokban érhető el a 06 53 200108-es telefonszámon. Kérdését felteheti e-mailben is, ide kattintva.  

Az ügyfélszolgálat segíthet például: 

  • Termékkel kapcsolatos általános kérdések, kompatibilis tartozékok, kiegészítők. Segítség megfelelő méretválasztásban.
  • Telefonos rendelés leadás.
  • Hibakeresés, ha készüléke “nem indul”. 

 

Orvosi tanácsadás 

A termékválasztáshoz kérheti Dr. Zátrok Zsolt orvos, orvostechnológiai tanácsadó segítségét.

Az orvosi tanácsadás a www.medimarket.hu termékeivel és használatukkal kapcsolatos kérdésekre vonatkozik.

Kérdését e-mailen az info@elethosszig.hu címre küldheti vagy Messenger-üzenetben teheti fel. 

Dr. Zátrok rövid határidővel válaszol!

Mivel Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem távgyógyító képességekkel, így a tanácsadás csak kivizsgált betegségre vonatkozik! 

Olyan kérdésekre, mint: dagad a lában, mitől lehet? vagy mitől fáj a hátam?  emailen, távolról nem lehet megoldást javasolni.  

Ha egy új panasza jelenik meg, forduljon orvoshoz és kérje kivizsgálását. Ha kiderül a panaszt okozó betegség, akkor kérje Dr. Zátrok tanácsát. Abban segít, hogy a sok-sok orvostechnikai módszer és készülék közül melyik az, ami a problémája otthoni kezelésére megfelelő, továbbá hogyan alkalmazhatja biztonságos és hatékony módon. 

Például: 

  • Ha nyiroködémában szenved, segít kiválasztani a megfelelő nyirokmasszázs gépet és a helyes kezelési beállításokat megtanulni.
  • Ha isiász vagy éppen gerincsérv eredetű fájdalmai vannak, segít megtalálni a legmegfelelőbb terápiás készüléket.
  • Ha áruházunkban vásárolt egy készüléket, de bizonytalan, hogyan használja, segít a kezelés helyes kivitelezésében és a megfelelő kezelőprogram beállításában.

Élethosszig Egészségesen blog

Dr. Zátrok Zsolt orvosi gyakorlatát belgyógyászati és kardiológiai osztályokon szerezte. Közel két évtizede foglalkozik a korszerű orvosi eszközökkel. Orvostechnológiai szakértőként, oktatóként dolgozik. A világ számos országában tartott már előadásokat a modern orvosi eszközök alkalmazásáról a gyógyításban. 

Blogja az Élethosszig Egészségesen magazin

Írásaiban a korszerű orvostechnológia megismertetésével, használatával foglalkozik. A blogon használja a kereső funkciót, hogy az önt érdeklő témával kapcsolatos írásokat, filmeket megtalálja.