Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Energy-Laser L500 Pro lágylézer
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató
Vevők véleménye

Energy-Laser L500 Pro lágylézer

2 vélemény
705 536 Ft
Csak néhány maradt
Ár tartalma: 1 db Energy-Laser L500 Pro készülék, 1 db lítium-ion akkumulátor, 1 db akkumulátortöltő, 1 db USB-kábel, 1 db USB hálózati adapter, 1 db védőszemüveg, magyar nyelvű használati utasítás
Cikkszám: ELL500Pro
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató
Vevők véleménye

Leírás

Szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt összeállított egy ingyenes tájékoztatót a lágylézerekről, mi várható az alkalmazásától, mire használható.   

 

Professzionális, nagy teljesítményigényű felhasználásra ajánlott készülék. A folyamatos (CW), 500mW teljesítményű lézersugarat bocsát ki, mely gyors és hatékony kezelést biztosít.  

A készülék a 3.lézerosztályba sorolt. Ez az otthoni használatra kiadható legnagyobb teljesítményű készülékkategória. Összehasonlításként: a B-Cure, a SafeLaser készülékek és az úgynevezett “zuhanylézerek” az 1.lézerosztályba tartoznak, azaz 2 szinttel kisebb teljesítményűek. 

Nézd meg Dr. Zátrok Zsolt tanácsait lágylézer választáshoz.

 

L500 Pro (Bluetooth) készülék 

A kibocsátott lézerfény hullámhossza 808nm, azaz infravörös, szabad szemmel nem látható. A készülék piros fényt is kibocsát, de ez nem lézer, csak a működés jelzésére és a kezelés irányítására ("célzásra") való.  

Ez a lézersugár alkalmas a testfelszínhez közeli és mélyebben elhelyezkedő szövetek kezelésére egyaránt. Maximális behatolóképessége 5-8 cm.

Fő felhasználása a mozgásszervi gyulladások, sérülések, fájdalmak kezelése, így például az artrózis (ízület kopás), artritisz (ízületi gyulladások és reuma), tendinitis (íngyulladás), bursitis (nyáktömlő gyulladás), izomsérülés (húzódás, zúzódás, szakadás, stb.) kezelése. Többszáz féle betegség tartozik a kezelhető csoportba.

Ezen felül a bőr (pattanás, afta, fekély, heg, stria, stb.), fülészeti (fülzúgás, hallójárat gyulladás, stb.), fogászati (állkapocs gyulladás, arcidegzsába, arcideg-bénulás, fogínygyulladás, stb), kezelésére alkalmazható.

A készülék lézersugara folyamatos, 10 másodpercenként 5 Joule energiát ad be, ideális professzionális felhasználásra. 

A készülék lézersugara 1cm2 területű, ez kisebb, mint a B-Cure (4.5cm2) vagy Safelaser 500 (2.5 cm2) területe. Azonban lényegesen gyorsabban adja be a kívánt energiamennyiséget. 5 joule energia beadásához az Energy-Laser Laser L500-nak 10 másodpercre van szüksége, míg a B-Cure Pro-nak 4.5, a Safelaser 500-nek pedig 2-3 percre, azaz az L500-zal lényegesen rövidebb a kezelés idő

A kicsi sugárátmérő miatt nem szükséges speciális optikát vásárolni, mint a SafeLaser-hez, hogy fülzúgást, vagy szájbeli képletet kezelj.

Pontszerűen kicsi sugárátmérő miatt alkalmas trigger pontok, idegszál sérülés, idegi fájdalom, polineuropátia helyi kezelésére.

Akkumulátora egy feltöltéssel másfél óra kezelést biztosít.

Applikáció a könnyű beállításhoz

Android telefonokra ingyenesen letölthető az Energy Laser Bluetooth alkalmazás. Ezen keresztül valamennyi lézerbeállítás egyszerűen elvégezhető. 

Az Energy-Laser™ L500 Pro bluetooth ideális választás sportorvos, masszőr, fizikoterapeuta, sebész, plasztikai sebész, fül-orr-gégész, bőrgyógyász, reumatológus, fogorvos, stb számára. A készüléknek "elegendő ereje" van a mélyebb szöveti kezelésekhez. A fókuszált optika miatt ideális választás a lézet-akupunktúrához és a triggerpont terápiához.

Kiegészítők

Használati útmutató

  • English | Instructions for use: Energy-Laser L500 Pro
    Before using the product, please read the instructions carefully. By understanding the recommended use of the product, you will be able to take advantage of the capabilities that the product can provide.
  • Hungarian | Használati útmutató: Energy-Laser L500 Pro
    Mielőtt a terméket használni kezded, tanulmányozd át figyelmesen a használati útmutatót! A termék javasolt felhasználási módjának megértése után tudod kihasználni azokat a képességeket, melyeket a termék biztosítani képes.

Vevők véleménye