Rólunk

A MediMarket webáruház működtetője a Scart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (rövid név: Scart Kft). 

A Scart Kft alapítása 1997-ben történt. Az eltelt több mint 25 évben mindvégig a legmagasabb műszaki minőségű és egyben a leghatékonyabb terápiás és diagnosztikus segítséget nyújtó orvostechnológia berendezések forgalmazására és szervizelésére összpontosítottunk. 

Nem kötünk kompromisszumot! Kizárólag olyan eszközöket forgalmazunk, melyek kiváló minőségéről, hatékonyságáról mi magunk és a visszajelzések alapján a használók is meggyőződtek. A termékleírásainkban kizárólag olyan állításokat teszünk a készülékekről, melyre azok valóban képesek, amelyet biztosítanak is. 

A MediMarket webáruházban forgalmazott termékeket a Scart Kft importálja. Azokért felelősséget vállal, biztosítja a garanciális és garanciaidőn túli szervizt, a tartós üzemeltetéséhez, használatához szükséges kiegészítőket és fogyóanyagokat is.

A Medimarket webáruház kínálatában személyes használatra tervezett orvostechnikai készülékek találhatók, melyek célja, hogy a kezeléseket az otthona kényelmében, biztonságosan és hatékonyan végezhesse. 

Ebben a filmben szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt mondja el, mit kell tudni ezekről a berendezésekről.Dr. Zátrok youtube csatornáján és blogjában, az Élethosszig Egészségesen Magazinban bőséges információt talál az otthoni orvostechnikával kapcsolatban.

Nemcsak kereskedünk, hanem munkatársaink értenek is azokhoz a termékekhez, melyeket forgalmazunk! 

A termékválasztáshoz kérheti Dr. Zátrok Zsolt orvos, orvostechnológiai tanácsadó segítségét. Az orvosi tanácsadás a www.medimarket.hu termékeivel és használatukkal kapcsolatos kérdésekre vonatkozik.
Kérdését e-mailen az info@elethosszig.hu címre küldheti vagy Messenger-üzenetben teheti fel. 

Általános -orvosi ismeretet nem igénylő- kérdésekben az ügyfélszolgálat munkatársai telefonon (+36 53 200108) vagy e-mailben feltett kérdésekre válaszolnak. Ha munkaidőn belül hív vagy ír, akkor lehetőleg aznap vagy a következő munkanapon válaszolunk a levelére.

A megvásárolt termékével sem "hagyjuk magára"! Ha az alkalmazásával vagy a használattal kapcsolatban kérdése merül fel, a +36 53 200108 telefonon vagy e-mailben is felteheti nekünk ezeket.

Bízzon hozzáértésünkben!

 

üdvözlettel

MediMarket.hu ügyfélszolgálat