Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
PowerDot 2.0 DUO sportstimulátor
Leírás

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban szerepelt kínálatunkban. A forgalmazást megszüntettük, ezért nem rendelhető. Azonban továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

Leírás

Power Dot 2.0 Intelligens izomstimulátor™

A PowerDot® az EMS tudományosan bizonyított technológiáját használja a fájdalom enyhítésére, a sportteljesítmény javítására és a sérülésekből való gyorsabb felépülésre.

Sport teljesítmény

A professzionális edzőtermekben kínált eszközökhöz és terápiákhoz való hozzáférés hagyományosan drága és kényelmetlen. 

A PowerDot® Smart Muscle Stimulator™ az iparág által támogatott és a sportolók által megbízható tudományt használja, hogy gyorsabban mozogj a lehető legkényelmesebb módon, hogy a lehető legjobb eredményt érd el. 

Akár az erőnléti edzést szeretnéd kiegészíteni, hogy növeld a teljesítményed, akár az edzések utáni regenerációt javítanád, van egy számodra tervezett programunk.

Gyorsított izom- és ízületi regeneráció

Ahhoz, hogy egy sportoló elérje a legmagasabb szintet, kitartó és intenzív edzésre van szükség. Ezt a sérülések, a fájdalmak és a fáradtság akadályozhatják. 

A PowerDot kipróbált stimulációs technológiája személyre szabott programokat biztosít az elvégzett edzés alapján. A vérkeringés fokozásával oxigénben és tápanyagokban gazdag vér jut az izmokba, ami beindítja a gyógyulási folyamatot és javítsa az általános regenerációt.

Edzéskiegészítés

A PowerDot neuromuszkuláris elektromos stimuláció (NMES) fizikai edzéssel kombinálása képes tovább fokozni az erőt és az izomadaptációt. A hivatásos sportolók évtizedek óta használják, és nagyrészt az egyik legjobban őrzött titoknak tekintik. Tehát azoknak a sportolóknak, akik szintet akarnak lépni, a PowerDot egy olyan eszköz, amelynek mindenképpen ott kell lennie az eszköztárban.

Hatékony bemelegítés

A PowerDot bevált stimulációs technológiája egy olyan potenciálprogrammal van felszerelve, amelyet arra terveztek, hogy a sportolókat úgy melegítse be, mint még soha. Ezek az izomösszehúzódások pozitívan befolyásolják a későbbi izomösszehúzódások mechanikai teljesítményét. Ezt nevezik posztaktivációs potenciálásnak.

Természetes fájdalomcsillapítás

A fájdalomcsillapító gyógyszerek rendkívül veszélyesek lehetnek, az alternatív módszerek pedig drágák és időigényesek. A PowerDot a TENS és NMES protokollok kombinációját használja, hogy célzottan a fájdalomra irányuljon, azonnali enyhülést biztosítson, és kezelje a kiváltó okot, hogy a tested felgyorsíthassa a gyógyulását.

Sérülés rehabilitáció

Ha lágyrészsérülésből való felépülés felgyorsítására keresel megoldást, akkor a legjobb helyen jársz. 

A PowerDot intelligens izomstimulációját úgy tervezték, hogy tudományosan bizonyítottan támogassa a szervezet gyors és hatékony felépülését olyan sérülésekből, mint a húzódások, rándulások és műtét utáni állapotok.

Az elektroterápiás kezelések ellenjavallatai

Az elektroterápiás kezelések (TENS, EMS, MENS, FES, ETS, CES, mikroáram, iontoforézis, denervált, szelektív ingeráram, Kotz, interferenciális, stb.) veszélytelen és mellékhatásoktól mentes kezelési mód. 

Alig néhány olyan állapot van, mely az ellenjavallatai közé sorolnak. A jelenlegi adatok alapján TILOS bármely elektroterápiás kezelés pacemakeres vagy beültetett defibrillátoros beteg számára. 

Az egyéb állapotok nem kizáró tényezők, de az alkalmazás előnyeit-hátrányait mérlegelni szükséges (a kezelőorvosnak).   

Ha bizonytalan vagy az alkalmazhatósággal kapcsolatban, olvasd el Dr. Zátrok Zsolt cikkét az Élethosszig Egészségesen blogon. Kattints ide

Gyakori vélekedés, hogy az elektroterápiás eszközök nem alkalmazhatók fém implantátum, protézis, csontlemezek, csavarok esetén. Ez meghaladott feltételezés. Olvasd el Dr. Zátrok Zsolt cikkét az implantátum és elektromos kezelés kapcsolatáról. Kattints ide.

Vevők véleménye