Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Rugalmas elektróda combra, 2 pár
Leírás
Vevők véleménye

Rugalmas elektróda combra, 2 pár

0 vélemény
18 900 Ft
VAN KÉSZLETEN
Ár tartalma: 5 cm széles, patentcsatlakozós, tépőzáras elasztikus elektróda: 2db 65 cm, 2db 50 cm, 4 db tű-patent csatlakozó átalakító
Cikkszám: G0479

Leírás

Többször használatos elektróda készlet. Rugalmas anyagból készült, tépőzárral záródik. A combok általános stimulációs kezelésére ajánlott. 

Az öntapadó elektródáktól eltérő kezelést tesz lehetővé. Amíg az öntapadó elektróda egy adott izomra összpontosítható, addig a rugalmas elektródával a combizmok körkörösen stimulálhatók. Ezzel azonban a kezelés precizitása csökken. A rugalmas elektróda nem alkalmas például mikroáramú kezelésre, nem ajánlom bénulás, idegsérülés esetén. Azonban megfelelő általános izomerősítésre, izomerő visszaszerzésre hosszas betegség, műtét, sérülés után. 

A rugalmas elektróda használatához be kell vizezni. Merítse az elektródát vízbe, hagyja, hogy felszívja a vizet. Ezután nyomja ki, hogy ne csepegjen, de nedves maradjon. (száraz állapotban használva erőteljes csípő, égető érzés észlelhető, ami kellemetlen. Csak vizes állapotban jut át az elektromos impulzus megfelelően!)

A rugalmas elektróda általános kezelésre helyettesítheti az öntapadó elektródát. Amint már említettem, precíz kezelési idényű bénulás, idegsérülés, mikroáram kezelés, stb esetén pedig nem - ezeket öntapadó elektródával vagy gumi elektródával lehet hatékonyan végezni.  

Vevők véleménye