Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Veinoplus Arterial érszűkület kezelő
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató

Kifutott termék

Ezt a terméket azért találta meg, mert korábban szerepelt kínálatunkban. A forgalmazást megszüntettük, ezért nem rendelhető. Azonban továbbra is megtalálja kínálatunkban a termék használatához szükséges kiegészítőket!

Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató

Leírás

A Veinoplus Arterial készülék használatát az alsóvégtagi érszűkületben szenvedők számára ajánljuk, függetlenül attól, hogy milyen súlyosságú a betegség.

A VeinoPlus Arterial célja, hogy javítsa az alsó végtag megromlott véráramlását. Felhasználási területei a következők:

 • A láb vérkeringésének helyi javítása
 • A lábfájdalom csökkentése
 • A lábduzzadás csökkentése
 • A lábszárfekélyek és sebek gyógyulásának segítése

A VeinoPlus Arterial szabadalmaztatott technológiát alkalmaz a lábszárizmok stimulálására - a kezelés izomösszehúzódásokat vált ki. A vádli izomösszehúzódások izompumpaként működnek, amely javítja a vérkeringést.

VeinoPlus V.I. egy elektromos izomstimulátor (EMS), amely alacsony frekvenciájú és kisfeszültségű elektromos áramokat használ, arra optimalizálva, hogy segítsen az alsó végtagi érszűkületben szenvedőknek. Az elektromos áramot az öntapadó elektródák közvetítik. Ezeket a vádli bőrére helyezve, az impulzusok határozottan összehúzzák a vádli izmait.

A VeinoPlus Arterial egyetlen programot tartalmaz, amely 60 percig tart. A legjobb eredmény érdekében ajánlott naponta kezelést végezni az érintett lábon vagy lábakon.
A VeinoPlus Arterial használatának nincs korlátja - minél többet használja, annál hatékonyabb a kezelés. Még a túlzott használatnak sincs veszélye.

VeinoPlus Arterial hatékony és biztonságos otthoni orvosi eszköz. A VeinoPlus Arterial használható hosszú távú autós és buszutazás és repülés során is (ez esetben a felszállás és leszállás kivételével).

A VeinoPlus Arterial az egyik legbiztonságosabb stimulátor a világon. A VeinoPlus Arterial megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, amelyeket az USA-ban a Advanced Medical Instrumentation Association és az American National Standard Institute (AAMI / ANSI NS-4 1986/2002) állapított meg.

A VeinoPlus Arterial használata

A VeinoPlus Arterial könnyen használható. Az ehhez szükséges összes tartozék megtalálható a készülék csomagjában: készülék és öntapadó elektródák, csatlakozókábel és 9V elem.

A VeinoPlus Arterial kezelés 60 percig tart. Amint azt fentebb jeleztük, arra kell törekedni, hogy a VeinoPlus Arterial-t minden nap használja az érintett láb vagy lábak kezelésére. A túlzott használat veszélye nincs - minél többet használja a VeinoPlus Arterial-t, annál jobbak az eredmények.
A kezeléseket legjobban ülő vagy félig fekvő helyzetben lehet elvégezni. Egyszerűen helyezze be az elemet, csatlakoztassa az elektródákat a készülékhez a csatlakozókábel segítségével.

 • Egyoldali kezelés: Helyezze mindkét elektródát az érintett láb vádli izmaira. Súlyos állapotban és 175cm feletti testmagasság esetén egyaránt ezt a módot javasoljuk.
 • Kétoldali kezelés: Helyezze az egyik elektródát a bal láb vádlijára, a másikat pedig a másik lábra.

A plusz gomb ismételt megnyomásával egyesével és addig növelje a stimuláció intenzitását, amíg érzi (és látja) az izmok ritmusos rándulásait. 
A legjobb eredményt a lehető legmagasabb intenzitási szint ad. Ugyanakkor a stimuláció ne okozzon fájdalmat vagy kényelmetlenséget.
Ha a kezelési idő lejár a VeinoPlus Arterial automatikusan kikapcsol.

Ezután az elektródákat helyezze vissza a műanyag lapra és a tasakba, így tárolja. 
Ez megakadályozza az elektródák idő előtti kiszáradását. 
Ha ez mégis megtörténik, meghosszabbíthatja az elektróda élettartamát, ha egy csepp tiszta vizet cseppent a zselés felületre.
A VeinoPlus Arterial 9V alkáli elemmel vagy 6LR61 típusú újratölthető 9V elemmel is működtethető. Ezeket beszerezheti szupermarketekben, elektromos boltokban vagy online. Kérjük, ne használjon lítium elemeket, mivel ezek kedvezőtlenül befolyásolhatják a VeinoPlus működését.

VeinoPlus Arterial műszaki előírások

 • Technológiailag fejlett izomstimulátor a keringés javításához
 • CE 0086 orvosi eszköz
 • Alacsony frekvenciájú és kisfeszültségű stimulátor
 • Bemeneti teljesítmény: alacsonyabb, mint 0,5 W
 • Kimeneti teljesítmény: alacsonyabb, mint 0,05 W
 • Feszültség hullámforma: téglalap alakú monopoláris
 • A kimeneti impulzusok időtartama: 25 - 240 mikroszekundum
 • Kimeneti feszültség: 50 Vp ± ​​5% csúcsérték, ha 250 - 10 000 Ω impedanciával terhelik
 • Áramerősség: 100 mA ± 5% csúcsérték 500 Ω terhelés mellett
 • Modulált hullámforma speciális mintázatban, amelynek eredményeként az izmok összehúzódása percenként 2 - 120
 • Az ép bőrön keresztül leadott elektromos impulzusok 50 Vp ± ​​5% maximális kimeneti feszültséggel, a maximális impulzus időtartama 240 mikroszekundummal és az impulzusonkénti maximális töltés legfeljebb 25 µC
 • Akkumulátoros - 9 V alkáli elem vagy újratölthető 9 V 6LR61 típusú akkumulátor
 • Működési / tárolási / szállítási feltételek: + 5 - + 27 ° C; RH 0 - 50%; nyomás 850-1060 hPa; 3000 m alatti magasságnak felel meg
 • Méretek: 150 x 55 x 20 mm
 • Súly: 96 g (akkumulátor nélkül)
 • Bőrelektródák: 2 újrafelhasználható öntapadó 80 x 130 mm-es ovális elektróda

Ellenjavallatok, figyelmeztetések, óvintézkedések

Nem alkalmazható beültetett szívritmus-szabályozóval vagy defibrillátorral rendelkező emberek számára
Mindig olvassa el, értse meg és kövesse a felhasználói kézikönyvben felsorolt ​​összes ajánlást, óvintézkedést és figyelmeztetést
Forduljon orvoshoz, ha véralvadási zavarban szenved vagy alvadásgátló gyógyszert szed
Akut vénás trombózis esetén nem alkalmazhatja a készüléket
Ne ragasszon elektródákat semmilyen bőrelváltozásra, rákos elváltozásra, gyulladásra, fertőzésre vagy gyulladt visszérre
Ne tegyen elektródákat kerszetben a mellkasra (elöl-hátul), mert ez növelheti a szívfibrilláció kockázatát

VeinoPlus Arterial - hatékony módszer a lábak véráramlásának javítására, a lábfájdalom és duzzanat csökkentésére!

Kiegészítők

Használati útmutató

 • Hungarian | Használati útmutató: Veinoplus Arterial
  Mielőtt a terméket használni kezded, tanulmányozd át figyelmesen a használati útmutatót! A termék javasolt felhasználási módjának megértése után tudod kihasználni azokat a képességeket, melyeket a termék biztosítani képes.
 • Román | Instrucțiuni de utilizare: VeinoPlus Arterial
  Înainte de a utiliza produsul, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile. Înțelegând utilizarea recomandată a produsului, veți putea profita de capacitățile pe care le poate oferi produsul.

Vevők véleménye