Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Cisztás fibrózis

A cisztás fibrózis örökletes betegség, általában gyermekek és fiatalok körében. Sűrű nyálka termelése jellemzi, ami ismétlődő, súlyos légúti fertőzésekhez vezet. 

Cisztás fibrózis esetén a sóterápia nem az akut betegségtünetek, nehézlégzés azonnali megszüntetésére való. Ilyet ne várj a sóterápiától!  

A sós levegő belégzése segíti a légutakban keletkező sok nyák oldásában, segíti a kiürítését. Tisztítja a légutakat, gátolja a fertőződését. A legnagyobb szerepe tehát az akut fellángolások megelőzésében van.

Ritkábban keletkezik gyulladás, ritkábban kerülsz kórházba, mint nélküle.

A sóterápiás készülék mikroszkopikus méretű sórészecskéket fúj ki magából, melyet a szoba levegőjéből belégzel és így jut a tüdőd mélyére is. Minél tovább tartózkodsz a sós levegőn, annál inkább hatásos. Éjjel, alvás közben akár 6-8 órát is működhet a fejed közelében a készülék. 

 

Szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt összeállított egy ingyenes tájékoztatót a sóterápiáról, mi várható az alkalmazásától, mire használható.